Japonia cultura

Lista articolelor despre japonia cultura pe AflaCum.ro

Articole despre japonia cultura

Citeste cele mai noi articole despre japonia cultura publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre japonia cultura, pe AflaCum.ro!

Daca ai crescut intr-o tara europeana, cel mai mai probabil esti obisnuit sa dormi intr-un pat moale si confortabil. Daca mergi, insa, in Japonia, vei descoperi, cu uimire, ca oamenii din aceasta tara dorm pe podea. Stilul nu e intamplator. Tine de traditie, de economisirea spatiului in apartamente mici si de beneficiile pentru sanatate! Nu o e gluma. Somnul la podea e sanatos!

De ce e bine sa dormi pe podea:

Se amelioreaza durerile de spate. Somnul pe o suprafata tare, plana este benefic pentru spatele tau. Durerile persistente pot disparea in cateva zile! Explicatia? Un pat moale este confortabil, insa si periculos. In timp, vei face gaura in saltea, cum spunem noi, romanii, iar coloana va avea de suferit, curbandu-se si provocand dureri de spate! De fapt, medicii recomanda chiar sa atasezi un placaj de lemn sub o saltea prea moale, tocmai pentru a nu dormi in pozitii nefiresti!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.