Jocuri laptop

Lista articolelor despre jocuri laptop pe AflaCum.ro

Articole despre jocuri laptop

Citeste cele mai noi articole despre jocuri laptop publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre jocuri laptop, pe AflaCum.ro!

Esti mare amator de jocuri, dar nu ai timp sa stai prea mult in camera preferata pentru a-ti pune pasiunea in practica? Ai solutia unui laptop dedicat jocurilor! Probabil ca stii cum trebuie sa alegi un astfel de device. Daca ai dubii, le risipim in cele ce urmeaza.

Cum sa alegi laptopul potrivit pentru jocuri. Tine cont de aceste aspecte:

1. Cauta GPU-ul cel mai bun. GPU(Graphics processing unit - Unitate de procesare grafic─â, cunoscuta si ca placa video) este esential pentru modul in care se va misca jocul preferat. Acest GPU are rolul de a accelera, practic, crearea de imagini a laptopului. Iar cum jocurile sunt incarcate din plin cu diverse imagini, este bine sa alegi un GPU dedicat. Cauta unitatea de procesare grafica pe site-urile dedicate vanzarii de electronice. Ar fi de preferat, de asemenea, sa cumperi un laptop cu placa video GTX 1060, capabila sa gestioneze fara probleme jocurile AAA moderne. In plus, nu costa nici exagerat de mult. Ai si varianta GTX 1050, mai ieftina, dar si mai slaba. Si aceste placi video se descurca, insa, bine. Daca vrei sa atingi rezolutii 4k, sa ai functii avansate si setari ultragrafice, achizitioneaza un RTX 2080. E scump, dar merita fiecare banut.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.