Jocuri video dependenta

Lista articolelor despre jocuri video dependenta pe AflaCum.ro

Articole despre jocuri video dependenta

Citeste cele mai noi articole despre jocuri video dependenta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre jocuri video dependenta, pe AflaCum.ro!

Dependenta de jocuri video poate fi foarte daunatoare sanatatii si vietii sociale. In general, copiii pica in aceasta vraja nociva. E firesc: cei mici sunt mai atrasi de spectacolul, de noutatea, de culorile si de dinamica pe care un joc video le ofera. Din fericire, exista solutii de a evita/invinge dependenta de jocurile video.

Cum sa invingi dependenta de jocurile video:

1. Fii responsabil! Problema se afla in individ, nu in joc. Nicio incercare de a invinge dependenta nu va reusi pana cand persoana respectiva nu accepta situatia. Primul pas ar fi sa constientizezi ca ai o problema! Nu existenta jocurilor si nici continutul lor sunt problematice, ci persoana care alege sa le joace intensiv. Nu uita ca orice joc video creeaza rutina, obiceiuri. Cu toate acestea, jocul video nu reprezinta o dependenta, pana cand nu il lasi sa puna stapanire pe tine! Daca nu mai reusesti sa finalizezi si alte activitati zilnice de rutina, inseamna ca e cazul sa te aduni si sa renunti la jocul video preferat sau macar sa stabilesti imtervale clare in care sa iti satisfaci hobby-ul. Altfel, hobby-ul devine un viciu!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.