Kanamicina

Lista articolelor despre kanamicina pe AflaCum.ro

Articole despre kanamicina

Citeste cele mai noi articole despre kanamicina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre kanamicina, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Kanamicina, pulbere liofilizata si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii grave cu bacili gramnegativi sensibili la kanamicina, dar rezistenti la alte antibiotice mai putin toxice: pielonefrite, pneumonii nosocomiale cu colibacili, Proteus mirabilis (se asociaza ampicilina),

Klebsiella (se asociaza o cefalosporina), meningite cu bacili gramnegativi sensibili, infectii la bolnavi leucopenici, arsuri infectate; tuberculoza cu germeni rezistenti la tuberculostaticele uzuale.

Citeste prospectul medicamentului Kanamicina si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii grave cu bacili gramnegativi sensibili la kanamicina, dar rezistenti la alte antibiotice mai putin toxice: pielonefrite, pneumonii nosocomiale cu colibacili, Proteus mirabilis (se asociaza ampicilina), Klebsiella (se asociaza o cefalosporina), meningite cu bacili gramnegativi sensibili, infectii la bolnavi leucopenici, arsuri infectate; tuberculoza cu germeni rezistenti la tuberculostaticele uzuale.

Prezentare farmaceutica: Flacoane continand sulfat in cantitate echivalenta cu 1 g sau 0,5 g kanamicina baza, sub forma de pulbere pentru prepararea de solutie injectabila.

Prospect medicament UNGUENT OFTALMIC, cu kanamicina si hidrocortizon.

Indicatii: Afectiuni inflamatorii ale ochiului: keratoconjunctivita flictenulara, conjunctivita alergica, keratita superficiala nespecifica, keratita prin acnee rozacee, sclerokeratita, episclerita, keratita traumatica, atunci cand sunt complicate de infectii cu germeni sensibili la kanamicina; plagi si arsuri ale conjunctivei si corneei, unele infectii oculare pre- sau postchirurgicale si posttraumatice.

Prezentare farmaceutica: Unguent oftalmic continand hidrocortizon 1 g si kanamicin sulfat 0,5 g/100 g (tub cu 6 g).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.