Ketof

Lista articolelor despre ketof pe AflaCum.ro

Articole despre ketof

Citeste cele mai noi articole despre ketof publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ketof, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Ketof 100, sirop si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Tratamentul preventiv de lunga durata al tulburarilor si crizelor astmatice. La inceputul tratamentului trebuie continuata medicatia de baza cu bronhodilatatoare, teofilina si corticosteroizi.

Pentru prevenirea tulburarilor astmatice in cazul alergiilor la fan si bronsitelor alergice. In rinite alergice si boli dermatologice ca tratament simptomatic. Nota: Ketof sirop nu este indicat in tratamentul crizei acute de astm.

Citeste prospectul medicamentului Ketof, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In tratamentul de durata pentru prevenirea tulburarilor si a crizelor de astm bronsic. La inceputul tratamentului, se recomanda continuarea medicatiei de baza cu trombodilatatoare, teofilina sau corticoizi.

Ketof nu se indica in tratamentul crizei acute de astm bronsic; Ketof are indicatie in prevenirea tulburarilor astmatice, in cazul guturaiului de fan si a bronsitei alergice; in rinita alergica si boli cutanate alergice in contextul unui tratament simptomatic.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.