Ketoprofen, omeprazole

Lista articolelor despre ketoprofen si omeprazole pe AflaCum.ro

Articole despre ketoprofen si omeprazole

Citeste cele mai noi articole despre ketoprofen si omeprazole publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ketoprofen si omeprazole, pe AflaCum.ro!

Medicamentul contine doua componente active numite ketoprofen si omeprazol.

Ketoprofen este un medicament antiinflamator nesteroidian (AINS) care reduce inflamatia. Omeprazol este un «inhibitor al pompei de protoni» care reduce cantitatea de acid produsa în stomacul dumneavoastra.

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa luati acest medicament.

Citeste prospectul medicamentului Ketomag, 100 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Este indicat pentru atenuarea unor sindroame dureroase, pentru tratamentul simptomatic al afectiunilor reumatice inflamatorii, degenerative si metabolice;

durerea post-traumatica, artrita reumatoida, spondiloartrita seronegativa (spondilita anchilozanta, artrita psoriazica, artrita reactiva), guta, pseudoguta, artoze, reumatism extraarticular (tendinita, bursita, periartrite, scapulohumerale).

Citeste prospectul medicamentului Ketoprofen SR 200 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

INDICATII TERAPEUTICE: Ketoprofen SR 200 mg este indicat pentru tratament symptomatic de lunga durata la adulti si copii cu varsta peste 15 ani in:

• rheumatism inflamator cronic, in special poliartrita reumatoida, spondilita ankilozanta sau alte spondilartropatii, cum ar fi sindromul Reiter-Fissinger-Leroy, reumatismul psoriazic;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.