Klacid

Lista articolelor despre klacid pe AflaCum.ro

Articole despre klacid

Citeste cele mai noi articole despre klacid publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre klacid, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Klacid – tablete cu eliberare retard si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Se utilizeaza pentru a trata: infectii respiratorii cum sunt bronsita si pneumonia; infectii ale gatului si sinusurilor; infectii usoare si medii ale pielii si tesuturilor, ca celulita, foliculita sau erizipelul.

(Claritromicina)

Citeste prospectul medicamentului Klacid, suspensie de uz pediatric si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la Claritromicina. Infectiile tractului nazofaringian (amigdalite, faringite), si ale sinusurilor paranazale. Infectiile tractului respirator inferior: bronsite, pneumonii bacteriene si pneumonii atipice.

Infectii ale pielii: impetigo, erizipel, foliculite, furunculoze si placi septice.

Citeste prospectul medicamentului Klacid, tablete pediatrice si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la Claritromicina. Infectiile tractului nazofaringean (amigdalite, faringite), si ale sinusurilor paranazale. Infectiile tractului respirator inferior: bronsite, pneumonii bacteriene si pneumonii atipice. Infectii ale pielii: impetigo, erizipel, foliculite, furunculoze si placi septice.

Prezentare farmaceutica: Folii continand 10 si, respectiv, 14 tablete peliculate de 250 mg.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.