Lenjerie intima sanatate

Lista articolelor despre lenjerie intima sanatate pe AflaCum.ro

Articole despre lenjerie intima sanatate

Citeste cele mai noi articole despre lenjerie intima sanatate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre lenjerie intima sanatate, pe AflaCum.ro!

Lenjeria intima a aparut pentru a ne proteja zona intima de diferitele bacterii/microbi care se ascund in pantalonii pe care ii purtam zilnic. Intre timp, lenjeria intima a primit si un rol estetic. Din pacate, odata cu aceasta sarcina, au aparut si materialele sintetice in decor, materiale care ofera un aspect atragator, dar care nu sunt deloc sanatoase!

Nu iti cerem sa renunti la lenjeria intima, ci sa o porti in mod adecvat. In niciun caz, nu sta cu ea pe tine toata ziua! Iata ce se poate intampla daca porti lenjerie intima pe perioade mari:

1. Pielea din zona intima nu respira. Daca porti lenjerie din dantela sintetica, s-ar putea sa iti schimbi obiceiul dupa ce vei citi acest randuri. Desi tesaturile sintetice sunt atractive decat bumbacul, ele impiedica pielea sa respira, retinandtranspiratia si umezeala in zona intima! Asadar, purtarea pe intreaga zi a acestui tip de articol poate provoca iritatii ale pielii si chiar duce la infectii cu drojdie sau infectii ale tractului urinar!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.