Leziuni

Lista articolelor despre leziuni pe AflaCum.ro

Articole despre leziuni

Citeste cele mai noi articole despre leziuni publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre leziuni, pe AflaCum.ro!

Lasonil este un unguent folosit in cazul diverselor rani.

Indicatii: In cazul leziunilor nedeschise cauzate de accidente sau activitati sportive, precum: entorse, contuzii, hematoame, acumulari sau umflaturi la nivelul articulatiilor, cicatrice, hemoroizi, flebite sau/si tromboflebite, tromboze superficiale, varice sau ulcer varicos.

Prezentare farmaceutica: Tub de 40 g unguent cu heparinoid si hialuronidaza.

Tratarea herpesului genital implica tratarea simptomelor si diminuarea severitatii leziunilor, pentru a usura situatia pacientului, pe cat posibil.

In realitate, la fel ca in cazul racelilor comune, nu exista un tratament propriu-zis pentru herpesul genital. Medicamentele adiministrate, inca de la aparitia acestei afectiuni, diminueaza durerea si reduc disconfortul cauzat de basici si febra.

Este indicat, ca odata cu aparitia herpesului genital, sa cereti ajutor medical specializat, deoarece leziunile cauzate de acesta pot fi dureroase si pot da senzatie de usturime, creand disconfort. Leziunile pot aparea in zona genitala, inghinala, in anus sau in zona sacrala, existand cazuri in care mai multe din aceste zone pot fi afectate, concomitent.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.