Lup

Lista articolelor despre lup pe AflaCum.ro

Articole despre lup

Citeste cele mai noi articole despre lup publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre lup, pe AflaCum.ro!

Intalnirea cu animale salbatice intr-un oras este posibila intr-o gradina zoologica. In libertate, se intampla rar, iar pericolele sunt minore, deoarece respectivele animale sunt, deja, obisnuite cu prezenta omului. In general, aceste interactiuni devin periculoase atunci cand se intampla in mediul natural al animalelor; in paduri, atunci cand omul merge la picnic, sa se plimbe sau sa culeaga ciuperci. Iata cum trebuie sa reactionezi daca , din nefericire, te intalnesti cu ursul, cu lupul sau cu porcul mistret!

Intalnirea cu un urs. Acest urias se teme de om, la fel cum omul se teme de el. Cand te afli in padure, ar trebui sa faci zgomot mai tot timpul(canta, razi, vorbeste tare etc). Astfel, ursul va afla de prezenta ta si nu va calca in acel perimetru. Daca se intampla sa intalnesti un urs, comporta-te ca un pradator, nu ca o prada, pentru a te proteja:

- nu fugi. Miscarile bruste pot provoca atacul animalului, iar ursii ataca foarte repede! Fa incet pasi inapoi;

Oamenii au avut si inca au multe prejudecati legate de lupi. Cei mai multi percep aceste creaturi minunate doar ca pe niste pradatori nemilosi, vesnic amenintatori. In realitate, aceste stereotipuri se pot demonta. Iata povestea senzationala a unei familii ruse care a transformat un lup intr-un animal de companie.

 

Faceti cunostinta cu Ivan si Seryi. Pe 8 mai 2017, fermierii din regiunea Astrakhan au gasit un barlog in care se aflau pui de lup. 5 din cei 6 pui gasiti in ascunzatoare nu au supravietuit. Doar unul a scapat si asta datorita unui maseur din zona pe nume Ivan. Acesta a cumparat puiul de lup de la fermieri. I-a pus numele Seryi, care in rusa inseamna Gri.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.