Machiaj copii, machiaj copii

Lista articolelor despre machiaj copii si machiaj copii pe AflaCum.ro

Articole despre machiaj copii si machiaj copii

Citeste cele mai noi articole despre machiaj copii si machiaj copii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre machiaj copii si machiaj copii, pe AflaCum.ro!

O copilarie sanatoasa duce la o maturitate pe masura. Copilul trebuie sa creasca dupa anumite rigori, la fel cum ar trebui sa primeasca anumite libertati care sa-l ajute sa-si creeze personalitatea. Din categoria libertati, ar trebui sa faca parte si machiajul. E bine sau nu sa-l lasi pe cel mic sa foloseasca, macar din cand in cand, un ruj sau un rimel? Exista pareri pro si contra. Despre primele vom scrie in cele ce urmeaza.

De ce e bun machiajul pentru copii:

1. Machiajul creste stima de sine. Potrivit unui studiu, intre 42% si 56% dintre adolescentii americani cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani folosesc produse de infrumusetare pentru a se simti mai increzatori . Astfel, copiii sunt activi in ceea ce priveste exprimarea de sine, se mandresc cu corpurile lor, iar asta presupune dezvoltarea propriei identitati. Sigur ca este important ca parintii sa-i invete pe copii ca machiajul este doar o forma de joaca sau o modalitate de a imbunatati aspectul si nu un reper al valorii de sine.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.