Marker permanent

Lista articolelor despre marker permanent pe AflaCum.ro

Articole despre marker permanent

Citeste cele mai noi articole despre marker permanent publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre marker permanent, pe AflaCum.ro!

Markerul permanent este din ce in ce mai folosit in scolile din Romania in detrimentul clasicei crete. Avantajul consta in igiena sporita. Profesorii si elevii nu mai inghit praful acela inecacios. La capitolul, neajunsuri avem curatarea dificila, mai ales daca markerul este lasat pe suprafata respectiva pentru un timp indelungat.

De altfel, markerul permanent este folosit oriunde e nevoie de scriere: in cadrul firmelor, in spitale si chiar acasa, unde acest obiect pot ajunge pe mana copilului, iar integritatea peretilor si a altor suprafete nu mai e deloc o constanta...

Asadar, folosesti marker permanent si nu stii cum sa-l indepartezi? Ti-au mazgalit copiii diverse suprafete cu acest tip de marker? Nu te ingrijora si urmeaza sfaturile de mai jos:

Oricui i se poate intampla sa incurce un marker special, a caror urme pot fi sterse, cu unul permanent.

Iata cum pot fi indepartate urmele de marker permanent de pe o tabla alba:

Folositi un marker special pentru stergere, de culoarea neagra sau inchisa si acoperiti in totalitate urmele markerului permanent. Markerul de stergere contine un solvent care dizolva urmele permanente.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.