Masaj spate

Lista articolelor despre masaj spate pe AflaCum.ro

Articole despre masaj spate

Citeste cele mai noi articole despre masaj spate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre masaj spate, pe AflaCum.ro!

Te doare spatele peste masura? Daca da, probabil esti foarte stresat, incordat. Ar fi cazul sa incerci sa te calmezi si sa mergi la un masaj profesional sau sa rogi o persoana draga sa iti faca un masaj. Daca nu e posibil, deoarece nu ai timp sau poate esti singur, ai la indemana un alt truc rapid si eficient.

Cum sa scapi de durerile de spate intr-un minut:

- localizeaza zona dureroasa. Daca zona afectata este situata pe partea superioara dreapta a spatelui spre gat, vei folosi bratul drept. Daca durerea e pe stanga, vei utiliza mana stanga;

Coloana vertebrala este compusa din vertebre, discuri, ligamente si muschi. Vertebrele sunt oasele cele mai mari din coloana si discurile sunt niste pernute intre acestea.

Ligamentele asigura mobilitatea coloanei si muschii sustin spatele si protejeaza oasele si discurile.

Durerile de spate pot avea mai multe cauze, cum ar fi: osteoartrita, discurile inflamate, nervii prinsi, intinderile musculare sau chiar sarcina. Iata cateva remedii naturale pentru durerile de spate:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.