Meniu

Lista articolelor despre meniu pe AflaCum.ro

Articole despre meniu

Citeste cele mai noi articole despre meniu publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre meniu, pe AflaCum.ro!

Orice domeniu de activitate are regulile sale nescrise. Restaurantele in care ne delectam papilele gustative nu fac exceptie. Imaginea este foarte importanta pentru aceste unitati. Si cum influentezi consumatorii cel mai bine, daca nu direct la sursa, atunci cand iti calca pragul? Pentru a reusi, exista cateva trucuri pe care managerii restaurantelor le folosesc prin intermediul meniurilor.

5 trucuri folosite in restaurante. Ele iti influenteaza alegerile:

1. Greutatea meniului influenteaza perceptia clientului. Mai multe studii au demonstrat faptul ca impresia unui client despre mancare se formeaza inca de la primul contact cu meniul. Astfel, meniurile mai grele lasa o impresie mai buna, facandu-l pe consumator sa creada ca serviciile si mancarea din respectivul restaurant sunt la cel mai inalt nivel. La polul opus, meniurile usoare dau impresia de ieftin si economic…Asadar, data viitoare cand mergi intr-un restaurant, nu te mai lua dupa greutatea meniului! Nu are nicio legatura cu calitatea mancarii si a serviciilor!

Alegerea meniului pentru nunta constituie o parte importanta si distractiva a planurilor de nunta.

Mancarea este foarte importanta si de calitatea acesteia depinde succesul intregului eveniment.

Iata cum se alege un meniu de nunta:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.