Meronem

Lista articolelor despre meronem pe AflaCum.ro

Articole despre meronem

Citeste cele mai noi articole despre meronem publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre meronem, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Meronem, administrare intravenoasa si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Meronem i.v. este indicat la adulti si copii in tratamentul urmatoarelor infectii cauzate i.v. una sau mai multe specii bacteriene susceptibile la meropenem: Pneumonii, inclusiv pneumonii nosocomiale; infectii ale tractului urinar; infectii intra-abdominale; infectii ginecologice, de ex. endometrita si boala inflamatorie pelviana; infectii cutanate si ale tesuturilor moi; meningite; septicemii.

Tratamentul empiric al suspiciunilor de infectii la pacientii adulti cu neutropenie febrila, administrat sub forma de monoterapie sau in combinatie cu agenti antivirali sau antifungici Meronem s-a dovedit a fi eficient, singur sau in combinatie cu alti agenti antimicrobieni, in tratamentul infectiilor mixte. Nu exista suficienta experienta privind pacientii pediatrici cu neutropenie sau imunodeficienta primara sau secundara.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.