Metode uscare silicon, adeziv

Lista articolelor despre metode uscare silicon si adeziv pe AflaCum.ro

Articole despre metode uscare silicon si adeziv

Citeste cele mai noi articole despre metode uscare silicon si adeziv publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre metode uscare silicon si adeziv, pe AflaCum.ro!

Siliconul este un adeziv si un material de etansare popular, cu o mare varietate de utilizari. Acest material este ideal pentru reparatii auto, intretinere in casa si lucrari de constructii. Daca te grabesti si doresti ca siliconul sa se usuce mai repede, tine cont de sfaturile de mai jos.

Cum sa usuci rapid siliconul:

Aplica un catalizator de uscare. Aplica catalizatorul direct pe adezivul siliconic. Catalizatorul intareste siliconul indepartand apa din compus si marind puritatea adezivului.

Lipiciul/adezivul este eficient, cand vine vorba de repararea lucrurilor stricate. Cu cat lipiciul este, insa, mai de calitate, cu atat va fi mai dificil sa indepartezi urmele pe care acesta le lasa in locurile nedorite.

Poate ca ai lipit piciorul unui scaun, spre exemplu, insa, din neatentie, ai scapat adeziv pe podea. Cum rezolvi problema? Exista cateva solutii de indepartare a lipiciului. Trebuie sa tii cont, evident, de suprafata pe care a fost aplicat din greseala, deoarece adezivul reactioneaza diferit in functie de aceasta:

- plastic, aluminiu, ceramica, sticla, linoleum, plexiglas, ceramica. Curata grosul de lipici prin intermediul unei spatule/raschete. Dupa, sterge suprafata cu o carpa inmuiata in alcool. Toarna , apoi, putina apa curata si sterge cu o carpa uscata;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.