Montaj greseli, montaj greseli

Lista articolelor despre montaj greseli si montaj greseli pe AflaCum.ro

Articole despre montaj greseli si montaj greseli

Citeste cele mai noi articole despre montaj greseli si montaj greseli publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre montaj greseli si montaj greseli, pe AflaCum.ro!

Lumini, motor, actiune! E combinatia care se aude frecvent atunci cand o echipa extraordinara de profesionisti pune in scena un nou film de care ne vom indragosti iremediabil. Totusi, chiar si cele mai de succes filme au parte de greseli de montaj. Si daca la montaj nu se intampla nimic nepotrivit, are grija regizorul sa comita o greseala de decor.

Dupa cum puteti vedea si in fotografia de mai sus, in era Gladiatorilor isi face simtita prezenta in inaltul cerului un… avion. Evident ca, in acea epoca, pasarile metalice nu erau descoperite! Aceasta constituie o eroare in lant, deoarece e greu de inteles cum absolut nimeni din echipa de filmare nu a zarit avionul. Sau poate l-au lasat in cadru ca pe un element de rumoare, un element negativ despre care cinefilii sa tot vorbeasca. Se stie ca , intr-un final, publicitatea negativa aduce beneficii!

Sa vedem si alte exemple de greseli ciudate facute la montaj:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.