Myleran

Lista articolelor despre myleran pe AflaCum.ro

Articole despre myleran

Citeste cele mai noi articole despre myleran publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre myleran, pe AflaCum.ro!

Indicatii prospect: Myleran este indicat in tratamentul paleativ al leucemiei granulocitare cronice. Desi nu este curativ, Myleran este foarte eficient in reducerea masei granulocitare totale, ameliorand simptomele bolii si imbunatatind statusul clinic al pacientului.

Forma de prezentare: Myleran tablete 2 mg: albe, rotunde, biconvexe, inscriptionate “Wellcome K2A", ce contin 2 mg Busulphan.

Myleran s-a dovedit superior iradierii splenice in ceea ce priveste durata de supravietuire si mentinerea concentratiei de hemoglobina si este la fel de eficace in controlul dimensiunilor splenice. Myleran devine ineficient odata cu aparitia transformarii blastice. Myleran este eficient in obtinerea remisiunilor prelungite din policitemia vera, in special in cazurile cu trombocitoza marcata. Myleran poate fi folosit cu succes in anumite cazuri de trombocitemie esentiala si mielofibroza.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.