Naglazyme

Lista articolelor despre naglazyme pe AflaCum.ro

Articole despre naglazyme

Citeste cele mai noi articole despre naglazyme publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre naglazyme, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Naglazyme 1 mg/ml, concentrat pentru solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Naglazyme este indicat pentru tratamentul de inlocuire enzimatica pe termen lung la pacientii cu diagnostic confirmat de mucopolizaharidoza tip VI (MPZ VI; deficienta de N-acetilgalactozamin 4-sulfataza).

Galsulfaza este o forma a enzimei umane N-acetilgalactozamin 4-sulfataza si este produsa prin tehnologie de recombinare ADN. Ea este utilizata pentru tratamentul de inlocuire enzimatica in mucopolizaharidoza VI (MPZ VI; sindromul Maroteaux-Lamy), o tulburare de depozitare in care activitatea enzimatica a N-acetilgalactozamin 4-sulfatazei este absenta sau se afla la un nivel mai scazut decat normal. Daca suferiti de tulburarea de depozitare denumita MPZ VI, activitatea redusa sau absenta a N-acetilgalactozamin 4-sulfatazei conduce la acumularea de substrat in majoritatea tipurilor de celule si tesuturi.

Naglazyme se utilizeaza pentru tratarea pacientilor cu mucopolizaharidoza tip VI.

Prezentul document este un rezumat al Raportului european public de evaluare (EPAR) pentru Naglazyme. Documentul explica modul în care Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Naglazyme.

Ce este Naglazyme?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.