Narghilea

Lista articolelor despre narghilea pe AflaCum.ro

Articole despre narghilea

Citeste cele mai noi articole despre narghilea publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre narghilea, pe AflaCum.ro!

Narghileaua este o lulea de tip oriental prevazuta cu teava lunga si flexibila, al carei capat de jos este fixat intr-un vas cu apa parfumata, prin care trece fumul inainte de a fi inspirat. Tutunul folosit la narghilea este diferit de cel folosit in tigarile clasice, insa provoaca, la randu-i, dependenta. Mai mult, e si mai periculos, deoarece cantitatea inhalata e mai mare! O ora de fumat narghilea echivaleaza cu fumatul unui pachet de tigari!

Narghileaua este fumata , de obicei, ocazional. Cu timpul, insa, s-ar putea sa cresti frecventa din cauza nivelului de dependenta. Astfel, cu cat vei fuma mai des narghilea, cu atat sanatatea ta va avea de suferit. Asta mai ales daca esti si fumator de tutun clasic(tigari)! Ca orice dependenta, dependenta de narghilea trebuie combatuta. Iata care sunt pasii in acest sens:

Intocmeste o lista de motive. Pentru a renunta la fumatul de narghilea, trebuie sa ai niste motive clare. Printre acestea se regasesc: beneficiile pentru sanatate si economiile financiare. De cate ori, ai tentatia de a fuma o narghilea, gandeste-te la aceste aspecte!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.