Nimotop

Lista articolelor despre nimotop pe AflaCum.ro

Articole despre nimotop

Citeste cele mai noi articole despre nimotop publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre nimotop, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Nimotop si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Dupa o perfuzie prealabila cu Nimotop solutie perfuzabila, pentru: prevenirea si tratamentul deficientelor ischemice neurologice cauzate de spasme vasculare cerebrale, ca urmare a hemoragiilor subarahnoidiene de origine anevrismala; prevenirea deficientelor ischemice neurologice, ca urmare a hemoragiilor subarahnoidiene de origine traumatica.

Tratamentul tulburarilor functiilor cerebrale la varstnici cu simptome pronuntate cum ar fi pierderea memoriei, alterarea capacitatii de efort si concentrare si labilitate psihica. Inainte de inceperea tratamentului cu Nimotop, trebuie stabilit daca simptomele nu sunt cauzate de o boala primara care necesita tratament specific.

Citeste prospectul medicamentului Nimotop S, solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Profilaxia si tratamentul deficitelor ischemice neurologice cauzate de vasospasm cerebral ca urmare a hemoragiei subarahnoidiene.

Compozitie: 1 flacon de 50 ml solutie perfuzabila contine 10 mg de nimodipina in 50 ml solvent alcoolic. Excipienti: etanol 96%, macrogol 4000, citrat de sodiu dihidrat, acid citric anhidru, apa distilata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.