Obiceiuri deodorant

Lista articolelor despre obiceiuri deodorant pe AflaCum.ro

Articole despre obiceiuri deodorant

Citeste cele mai noi articole despre obiceiuri deodorant publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre obiceiuri deodorant, pe AflaCum.ro!

Omul modern nu concepe viata fara igiena de rutina. E firesc intr-o societate dezvoltata! In genere, cei mai multi dintre noi, facem dimineata un dus, ne spalam pe dinti, aplicam un deodorant/antiperspirant, ne imbracam si plecam la birou. Din pacate, nu toate obisnuintele de igiena sunt sanatoase! De exemplu, deodorantul folosit zilnic poate face mai mult rau decat bine!

Ce se va intampla cu corpul tau dupa ce vei renunta la deodorant:

1. Aparatul reproducator va avea mai putin de suferit! Intotdeauna vei alege un deodorant care sa miroasa bine, sa fie pe placul tau si sa reziste macar cateva ore. Ceea ce, probabil, nu stiai este faptul ca ingredientele din care se face deodorantul sunt destul de daunatoare. De exemplu, ftalatii(ftalaltul este o sare/ester al acidului ftalic) care confera deodorantului calitatile de lunga durata pot perturba echilibrul hormonal si chiar pot crea dificultati de reproducere!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.