Omicron

Lista articolelor despre omicron pe AflaCum.ro

Articole despre omicron

Citeste cele mai noi articole despre omicron publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre omicron, pe AflaCum.ro!

Oamenii de stiinta au descoperit un medicament care se pare ca opreste varianta Omicron a Covid 19! Este vorba despre fluvoxamina, un tratament ieftin, eficient si usor de depozitat. Desi testele clinice au indicat eficienta fluvoxaminei, programul a fost oprit subit! De ce? S-a invocat o potentiala imoralitate fata de subiectii care sunt tratati cu placebo!

Fluvoxamina, solutia impotriva Omicron. Lumea medicinii este in cautarea oricarei posibilitati de blocare a Covid 19, mai ales a variantei Omicron, atat de contagioase! Se cauta stimulente, blocaje, antivirale si anticorpi monoclonali, in timp ce o potentiala aparare impotriva Omicron a fost trecuta cu vederea. Deja utilizata pe scara larga in cazul depresiei, fluvoxamina (fluvox) ar putea fi implementata rapid la scara larga pentru tratamentul impotriva Omicron! Din pacate, testarile celui mai mare studiu de profil( Togheter - Brazilia) au fost stopate, nu pentru ca medicamentul ar fi fost ineficient, ci pentru ca s-a invocat o lipsa de moralitate fata de pacientii tratati cu placebo! Daca rezultatele studiului ar fi confirmate, s-ar putea reduce drastic numarul de decese si internarile. Totusi, guvernele lumii nu au planuri in acest sens!

Cum actioneaza fluvoxamina impotriva Omicron? Studii recente au aratat se pare ca fluvoxamina ar putea reduce spitalizarea cu pana la 32%, economisind nu mai putin de 4 000 de lire sterline per pacient in Marea Britanie! De asemenea, medicamentul ar putea reduce decesele cu peste o treime! Ca sa nu mai vorbim despre eliberarea paturilor de spital, vitale pentru pacientii in stare grava!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.