Oncologie

Lista articolelor despre oncologie pe AflaCum.ro

Articole despre oncologie

Citeste cele mai noi articole despre oncologie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre oncologie, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  Holoxan si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Holoxan va fi administrat exclusiv de catre oncologi sau de catre medici cu experienta în oncologie. Este indicat în tumorile inoperabile sensibile la ifosfamida, cum sunt: carcinomul bronsic, carcinomul ovarian, tumorile testiculare, sarcoamele tesuturilor moi, cancerul mamar, carcinomul pancreatic, carcinomul endometrial, limfoamele maligne. Observatie speciala: La aparitia cistitelor cu macro- sau microhematurie, pe durata tratamentului cu Holoxan, se va intrerupe tratamentul pana la normalizarea situatiei.

Contraindicatii:

Foscan este o solutie injectabila care contine substanta activa temoporfina (1 sau 4 mg/ml).

Pentru ce se utilizeaza Foscan? Foscan este utilizat pentru ameliorarea simptomelor carcinomului cu celule scuamoase in stadiu avansat, la nivelul capului si gatului (un tip de cancer care incepe in celulele membranelor care captusesc gura, nasul, gatul sau urechea). Este utilizat in cazul pacientilor care nu mai raspund la alte tratamente si pentru care nu sunt adecvate radioterapia (tratament cu radiatii), chirurgia sau chimioterapia sistemica (medicamente utilizate pentru tratarea cancerului; "sistemic" inseamna ca sunt administrate ca tratamente pentru intregul organism).

Medicamentul se poate elibera numai pe baza de reteta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.