Oprire sangerare

Lista articolelor despre oprire sangerare pe AflaCum.ro

Articole despre oprire sangerare

Citeste cele mai noi articole despre oprire sangerare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre oprire sangerare, pe AflaCum.ro!

Menstruatia poate fi insotita uneori de dureri mari si de un flux abundent, fiind o perioada a lunii extrem de neplacuta pentru unele femei.

Exista mai multe metode prin care menstruatia poate fi modificata, prin scurtarea perioadei, diminuarea simptomelor sau chiar oprirea sangerarii, insa este indicat sa cereti sfatul unui medic ginecolog, inainte de a incerca aceste lucruri acasa.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Daca aveti sangerari nazale frecvente si nu ati gasit inca o solutie rapida la aceasta problema, iata cum le puteti opri cu ajutorul unui tampon:

Cumparati din timp niste tampoane, de la farmacie sau de la magazin. Este indicat sa procurati marimea cea mai mica pe care o gasiti, deoarece tampoanele mari nu intra in nari.

Cand incepe sangerarea nazala, luati un tampon, scoateti-l din ambalaj, indepartati aplicatorul, rupeti sfoara si introduceti-l in nara care sangereaza.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.