3 metode prin care poti modifica menstruatia

 3 metode prin care poti modifica menstruatia

Menstruatia poate fi insotita uneori de dureri mari si de un flux abundent, fiind o perioada a lunii extrem de neplacuta pentru unele femei.

Exista mai multe metode prin care menstruatia poate fi modificata, prin scurtarea perioadei, diminuarea simptomelor sau chiar oprirea sangerarii, insa este indicat sa cereti sfatul unui medic ginecolog, inainte de a incerca aceste lucruri acasa.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

1. Reducerea fluxului sau oprirea sangerarii:

Luati Ibuprofen, cate o tableta de 3 sau 4 ori pe zi, avand grija sa nu depasiti zona maxima pentru 24 de ore. In cazul majoritatii femeilor acest lucru ajuta la diminuarea crampelor menstruale si la reducerea sangerarii cu pana la 50%, dar exista femei a caror menstruatie se poate opri cu totul.

Beti multa apa, deoarece aceasta ajuta la eliberarea fluidelor din corp si poate diminua sangerarea.

Consumati multe fructe si legume, deoarece acestea ajuta la diminuarea simptomelor si a fluxului din timpul menstruatiei. Fasolea verde poate scurta perioada menstruatiei sau o pot opri. In cazul unor femei consumul de zeama de lamaie poate duce la oprirea menstruatiei.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Menstruatia este un proces firesc pe care nici o femeie nu-l suporta prea bine. Exista, din fericire,...
Citeste prospectul medicamentului Climen, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Climen se...
Belara, tablete sunt medicamente folosite in contraceptia orala. Compozitie: Clormadinona acetat 2 mg; Etinilestradiol 0.03 mg Tablete...