Ora vara 2018

Lista articolelor despre ora vara 2018 pe AflaCum.ro

Articole despre ora vara 2018

Citeste cele mai noi articole despre ora vara 2018 publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ora vara 2018, pe AflaCum.ro!

Schimbarea orei nu e pe placul nimanui. Corpul uman reactioneaza greu la astfel de modificari si macar pentru cateva zile e greu sa ne adaptam. Ne trezim mai dificil si ne simtim mai obositi. Tocmai pentru ca nemultumirea legata de schimbarea orei de vara s-a raspandit la scara larga pe Batranul Continent, dupa lungi dezbateri, Parlamentul European a luat o decizie radicala: eliminarea orei de vara!

Ora de vara 2018 a fost eliminata prin vot de catre Parlamentul European. 549 deputati au votat. Dintre acestia, 384 au decis renuntarea la cele doua fusuri orare de peste an, iarna si vara. Asadar, ora de vara va disparea in toata Europa, iar ora de iarna va fi valabila pe intreg parcursul anului. Statele membre ale UE vor adopta rezolutia, dupa ce isi vor da acordul.

Ora de vara 2018. La finele lui 2017, Lituania a cerut UE renuntarea la ora de vara pe motiv ca schimbarea de doua ori pe an a ceasurilor i-ar pune in dificultate pe oameni, iar majoritatea considera enervant acest lucru.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.