Ovule, Gyno pevaryl

Lista articolelor despre ovule si Gyno pevaryl pe AflaCum.ro

Articole despre ovule si Gyno pevaryl

Citeste cele mai noi articole despre ovule si Gyno pevaryl publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ovule si Gyno pevaryl, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Gyno pevaryl, ovule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Micoze vaginale.

Compozitie

Citeste prospectul medicamentului Nizoral, ovule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Nizoral ovule este indicat pentru tratamentul local al candidozelor vulvovaginale acute sau cronice. In cazul candidozelor vulvovaginale cronice recurente, tratamentul local cu Nizoral ovule poate fi combinat cu un tratament oral cu Nizoral tablete, pentru a controla rezervorul gastrointestinal de Candida spp.

Prezentare farmaceutica: Nizoral ovule contine ketoconazol - agent sintetic cu un larg spectru antimicotic.Fiecare ovul contine 400 mg ketoconazol. Ceilalti ingredienti sunt macrogol si hidroxianisol butilat (formulare F 11). Numai pentru uz vaginal.

Citeste prospectul medicamentului Lomexin, ovule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Candidoze genitale suprainfectate sau neinfectate cu bacterii gram-pozitive.

Compozitie si mod de prezentare

Citeste prospectul medicamentului Feminella Hyalosoft, Ovule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Feminella Hyalosoft x 10 Ovule este recomandat in tratamentul atrofiei vaginale, indiferent de cauza acesteia.

Feminella Hyalosoft hidrateaza mucoasa in uscaciunea vaginala cauzata de schimbarile hormonale aparute in diferite etape de varsta, in mod special in timpul menopauzei, dupa nastere, in timpul alaptarii sau in timpul tratamentelor de chimio si radioterapie.

Citeste prospectul medicamentului  Dafnegin, ovule 100 mgsi afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii vulvo-vaginale si perianale cu germeni sensibili la produs - in special Candida .

Prezentare farmaceutica: Ovule continand 100 mg ciclopiroxolamina (cutie cu 6 buc.).

Citeste prospectul medicamentului  Cevugid - ovule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: vaginite si cervicite microbiene (produse de Corynebacterium vaginalis sau Haemophylus vaginalis, microorganisme obisnuite, colibacili, streptococi si alti germeni piogeni aerobi si anaerobi), vaginite trichomonazice (in acest caz se va trata si partenerul) si se va asocia cu metronidazol per os; se va excepta primul trimestru de sarcina cand administrarea metronidazolului este contraindicata. De asemeni, este indicat in vaginite micotice produse de Candida, singura sau in asociere cu alte specii de fungi, vaginite generate de micoplasme si chlamidii (sensibile intotdeauna la cloramfenicol), vaginite mixte produse prin asocierea de bacterii, trichomonaze si candidoze, vaginite atrofice produse de carente estrogenice la menopauza (insotite de dispareunie, prurit si arsuri locale precum si de tulburari urinare: mictiuni frecvente sau incontinenta urinara de efort functionala).

Inainte de efectuarea citotestului, intotdeauna se vor trata infectiile cervico-vaginale, dupa care se va trece la recoltare, tratamentul cu Cervugid - ovule avand rolul de a clarifica campul microscopic si a ajuta la interpretarea corecta a frotiului.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Cerviron, ovule vaginale afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Vulvovaginite...
Amicel, ovule sunt actioneaza ca antimicotic (dermatofiti, drojdii, ciuperci, in special Candida albicans), bactericid (bacili si coci...