Oxacilina

Lista articolelor despre oxacilina pe AflaCum.ro

Articole despre oxacilina

Citeste cele mai noi articole despre oxacilina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre oxacilina, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Oxacilina, flacon injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Principala indicatie o constituie infectiile cu stafilococi rezistenti la penicilina G si sensibili la oxacilina (furuncule simple si antracoide, celulite, abcese, plagi infectate); infectii respiratorii; alte infectii ca: osteomielita, infectii urinare, enterocolita stafilococica; septicemia cu stafilococ.

Oxacilina mai este indicata in pneumonia franca lobara cu Dipl. pneumoniae si infectiile cu Str. pyogenes sensibili; angine, scarlatina, procese infectioase inflamatorii circumscrise si generalizate.

Citeste prospectul medicamentului Oxacilina Forte si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Este antibioticul de electie în infectiile stafilococice localizate la diferite nivele: tesut cutanat, tesut osos, tract respirator, urechea medie, tract urinar, organe urogenitale. Este recomandat în infectii stomatologice cu stafilococ, infectii mixte cu streptococ si stafilococi penicilinazo-rezistenti.

In asociere cu ampicilina se poate folosi in tratamentul infectiilor cu gramnegativi pentru a proteja ampicilina de inactivare.

Citeste prospectul medicamentului Oxacilina, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul infectiilor stafilococice. Infectii ale pielii si ale tesuturilor moi: dermatite, furunculoze, antrax, flegmoane, limfadenite, mastite, plagi si arsuri infectate. Infectii ORL: abcese dentare, otite externe.

Infectii ale tractului urogenital: sunt rareori datorate stafilococilor penicilinazo-secretori (pielonefrite, pielocistite, endometrite). Alte infectii: osteomielite, artrite purulente, enterocolite cu stafilococ. In cazul endocarditelor sau al septicemiilor stafilococice se va recurge la tratament parenteral

Oxacilina Antibiotice 500 mg pulbere pentru solutie injectabila/perfuzabila i.m./i.v. Oxacilina Antibiotice 1 g pulbere pentru solutie injectabila/perfuzabila i.m./i.v. oxacilina.

Cititi cu atentie si in întregime acest prospect inainte de a incepe sa luati acest medicament. Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.

Oxacilina Antibiotice face parte din grupul de medicamente cunoscute sub denumirea de antibacteriene beta-lactamice, peniciline rezistente la beta-lactamaza. Oxacilina lupta impotriva bacteriilor sensibile care determina infectii la nivel respirator, ORL, renal, urogenital, cutanat sau osos. Oxacilina Antibiotice este utila si in infectii mai severe, de tipul: endocardite, meningite, septicemii. De asemeni se poate administra pentru a preveni aparitia infectiilor postoperatorii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.