Oxybral, flux sanguin

Lista articolelor despre oxybral si flux sanguin pe AflaCum.ro

Articole despre oxybral si flux sanguin

Citeste cele mai noi articole despre oxybral si flux sanguin publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre oxybral si flux sanguin, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  Oxybral SR si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Capsulele de Oxybral SR sunt utilizate pentru cresterea fluxului sanguin cerebral si, prin aceasta, pentru ameliorarea, reglarea si mentinerea tuturor functiilor cerebrale, fizice sau intelectuale, sau a altor functii fiziologice. Tulburari cerebrale: modificari legate de varsta; afectari vasculare cerebrale; scaderea activitatii centrilor nervosi prin modificari trofice, ca de ex. ischemie cerebrala, ateroscleroza, diabet zaharat; sechele ale traumatismelor cerebrale sau craniene; dupa accidentele cerebrale acute, ca de ex. posttraumatic, postapoplectic, in encefalopatia hipertensiva. Tulburari vasculare in aria optica: retinopatie; embolia arterei centroretiniene.

Migrena: cefalee; vertij. Tulburari de auz din cauza vasculara sau toxica: surditate de perceptie sau de transmisie; tulburari de echilibru de origine labirintica. Tulburari emotionale acompaniate de iritabilitate sau anxietate. Tulburari de concentrare privind: memoria, comportamentul, somnul, vorbirea; orientarea temporo- spatiala. Simptome psihice si/sau neurologice de ex. afazia.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.