Pana curent generala

Lista articolelor despre pana curent generala pe AflaCum.ro

Articole despre pana curent generala

Citeste cele mai noi articole despre pana curent generala publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pana curent generala, pe AflaCum.ro!

Black out-ul sperie din ce in ce mai multe persoane din intreaga Europa. Se vorbeste tot mai des despre acest posibil eveniment in viitorul mai mult sau mai putin apropiat. Dar ce este acest blackout despre care ne vorbesc inclusiv mai marii lumii? Ei bine, blackout inseamna o pana de curent de mari dimensiuni.

Ce este blackout-ul? Avertismentul a plecat de la autoritatile centrale din Austria. Ministrul Apararii din aceasta tara, Klaudia Tanner, a vorbit despre un astfel de eveniment nedorit in viitorul apropiat. In Austria, se afla ind erulare chiar si o camapanie de informare a cetatenilor cu privire la acest eveniment care ar da totul peste cap! O astfel de pana de curent reprezinta o avarie uriasa in intregul sistemul energetic european, care este interconectat . Practic, cetatenii de pe Batranul Continent ar ramane fara curent zile intregi. Se preconizeaza ca acest blackout ar putea dura pana la o saptamana!

Ce se intampla in timpul unui blackout?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.