Par deteriorat

Lista articolelor despre par deteriorat pe AflaCum.ro

Articole despre par deteriorat

Citeste cele mai noi articole despre par deteriorat publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre par deteriorat, pe AflaCum.ro!

Chimicalele din vopsea si temperaturile ridicate pot deteriora grav parul. Exista o serie de masuri ce pot fi luate, pentru a impiedica acest lucru.

Iata cum trebuie vopsit parul deteriorat:  

Taiati varfurile de par despicate, deoarece acestea nu se vor repara de la sine, iar prin vopsire se vor deteriora si mai mult.

Parul inchis la culoare prin natura este aspru.

Intreba orice stilist, iar el iti va spune ca cu cat este mai inchis parul cu atat este mai gros firul de par. Acest lucru inseamna ca persoanele cu parul negru sau maro inchis vor avea coada groasa - aceasta explica natura parului cret dintre aceste tipuri de par. De asemenea, observi cum parul blond aproape niciodata nu este cret! Acest lucru se datoreaza faptului ca prin natura, parul blond este destul de subtire/uscat si subtiat. Nu are rigiditatea necesara de a incerca macar sa o ia razna.

Daca esti o persoana cu parul negru, care doreste sa aiba un stil de par decolorat - gen Marshall Mathers sau Eminem - exista niste vesti proaste pentru tine, parul tau va fi absolut deteriorat, indiferent de ceea ce faci.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.