Par ondulat

Lista articolelor despre par ondulat pe AflaCum.ro

Articole despre par ondulat

Citeste cele mai noi articole despre par ondulat publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre par ondulat, pe AflaCum.ro!

Un par cret/ondulat ofera o imagine speciala, un aer aparte, insa, din nefericire, nu e chiar usor de intretinut si de stilizat. Exista un set de reguli pe care sa le respecti, daca vrei ca buclele tale sa impresioneze.

Cum sa ingrijesti parul ondulat/cret:

1. Spala parul des, dar nu in fiecare zi. Multe persoane gresesc spaland podoaba capila zi de zi. Asta duce la ingrasarea firului de par, privand scalpul de uleiuri naturale care-l mentin sanatos. Daca vei spala parul, mai ales pe cel cret, in fiecare zi, stralucirea sa va disparea. Spala-te pe cap la 2 zile, iar daca chiar nu poti fara sa speli parul in md cotidian, macar foloseste o zi sampon si balsam si a doua zi doar balsam!

Parul buclat este mai putin „docil”, mai greu de imblanzit si deci, e greu sa  gasesti o coafura potrivita care sa-l puna in valoare.

Parul buclat necesita mai multa atentie si grija, dar, poate fi si extrem de feminin si sexy daca este aranjat asa cum trebuie.

Daca vrei ca parul tau buclat sa fie de invidiat, trebuie sa gasesti acea tunsoare care sa te avantajeze iar pentru asta trebuie sa ai in vedere:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.