Par ud

Lista articolelor despre par ud pe AflaCum.ro

Articole despre par ud

Citeste cele mai noi articole despre par ud publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre par ud, pe AflaCum.ro!

Uscarea parului poate fi un proces indelungat, mai ales daca ai parul lung si des. Exista mai multe modalitati de a-ti usca podoaba capilara in mod rapid: folosirea balsamului si a spray-ului de par, uscarea cu fohnul si folosirea unei perii ceramice sau prosopul-sugativa din microfibre.

FOLOSESTE PRODUSE PENTRU PAR PENTRU O USCARE MAI RAPIDA

1. Foloseste balsam la spalare. Balsamul impiedica parul sa absoarba prea multa apa in timpul unei bai. Aplica balsamul si clateste, dupa 3-4 minute.
De asemenea, poti folosi un balsam anti-incretire.

Uscarea parului poate fi un proces indelungat, mai ales daca ai parul lung si des. Exista mai multe modalitati de a-ti usca podoaba capilara in mod rapid: folosirea balsamului si a spray-ului de par, uscarea cu fohn-ul si folosirea unei perii ceramice sau prosopul-sugativa din microfibre.

CUM SCAPI DE EXCESUL DE APA DIN PAR

1. Foloseste un pieptene cu dinti de mari dimensiuni, dupa spalarea parului. Astfel, firele de par se vor separa mai usor si se vor aerisi cum trebuie. Inainte de a iesi din dus, foloseste un astfel de pieptene.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.