Pasta de dinti

Lista articolelor despre pasta de dinti pe AflaCum.ro

Articole despre pasta de dinti

Citeste cele mai noi articole despre pasta de dinti publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pasta de dinti, pe AflaCum.ro!

Ai descoperit ca oglinda ta nu mai reda imaginea perfect pentru ca are zgarieturi fine care se observa mai ales atunci cand se reflecta lumina pe ea?

Nu e nevoie sa schimbi oglinda pentru atata lucru pentru ca exista remedii care te ajuta sa faci ca oglinda ta sa fie ca la inceput:

- Pasta de dinti poate fi folosita cu succes pentru a scapa de zgarieturile fine de pe oglinda; se foloseste pasta si nu gel, aplicata direct pe zgarietura; cu degetul se „maseaza” zona dupa care se sterge cu o carpa de bumbac.

Respiratia urat mirositoare a cainelui dumneavoastra este greu de suportat, oricat de mult l-ati iubi.

Insa, puteti sa tratati acest aspect, nefiind nevoiti sa il suportati, daca tineti cont de urmatoarele sfaturi:

- Analizati dieta alimentara a cainelui. Cauza respiratiei urat mirositoare poate fi mancarea. Incercati sa o schimbati, investind mai mult in branduri de calitate pentru mancare de caini. Puteti, de asemenea,  sa va supuneti cainele unui regim alimentar, astfel reducand resturile dintre dinti si evitand problemele dentare. Evitati sa va hraniti cainele cu resturi de mancare, deoarece aceasta mareste riscurile aparitiei respirartiei urat mirositoare si aparitiei problemelor de sanatate. Totodata aveti grija ca acesta sa nu ingurgiteze materii fecale sau gunoaie, disciplinandu-l in acest sens.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.