Pensat greseli

Lista articolelor despre pensat greseli pe AflaCum.ro

Articole despre pensat greseli

Citeste cele mai noi articole despre pensat greseli publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pensat greseli, pe AflaCum.ro!

Pensatul nu mai este doar o chestiune utila, ci si o moda. Multe reprezentante ale sexului frumos se penseaza de la varste fragede, uneori chiar daca nu e cazul. Daca si tu te pensezi, fa-o macar cum trebuie! Sunt anumite greseli de pensat/epilat care iti pot distruge look-ul. Despre acestea, in materialul de mai jos.

Greseli de pensat/epilat:

Folosesti in mod eronat oglinda. Multe persoane se penseaza stand foarte aproape de oglinda. O idee deloc buna! Aporpiindu-te prea mult de oglinda, pierzi perspectiva asupra firelor de par pe care le-ai smuls deja. Practic, nu vei mai putea evalua cum trebuie perspectiva asupra proportiilor corecte ale fetei tale atunci cand esti atat de aproape de o oglinda. Si uite asa, poti distruge forma arcadei! De asemenea, ar fi bine sa nu folosest oglinzi care maresc. Intotdeauna trebuie sa ai la dispozitie lumina potrivita si sa vezi intreaga fata in oglinda.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.