Piafen

Lista articolelor despre piafen pe AflaCum.ro

Articole despre piafen

Citeste cele mai noi articole despre piafen publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre piafen, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Piafen, comprimate si fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Forma injectabila este indicata, in special, in sindroamele algice severe (colica nefretica, colica biliara, pancreatita cronica, algii neoplazice), de asemenea, in interventiile chirurgicale pe abdomen si micul bazin (determina analgezie fara tulburari de tranzit) si in unele manevre de explorare instrumentala.

Comprimatele sunt destinate pentru tratamentul unor algii mai putin acute (cefalee, migrene, odontologii, diskinezii hepatobiliare, colite, cistalgii, dismenoree, dureri postoperatorii si posttraumatice).

Citeste prospectul medicamentului Piafen, supozitoare si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Forma injectabila este indicata, in special, in sindroamele algice severe (colica nefretica, colica hepatica, pancreatita cronica, algii neoplazice), de asemenea, in interventiile chirurgicale pe abdomen si micul bazin (determina analgezie fara tulburari de tranzit) si in unele manevre de explorare instrumentala.

Comprimatele si supozitoarele sunt destinate pentru tratamentul unor algii mai putin acute (cefalee, migrene, odontalgii, diskinezii hepatobiliare, colite, cistalgii, dismenoree, dureri postoperatorii si posttraumatice), supozitoarele fiind deosebit de indicate in algiile cu localizare pelviana.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.