Piracetam, piracebral

Lista articolelor despre piracetam si piracebral pe AflaCum.ro

Articole despre piracetam si piracebral

Citeste cele mai noi articole despre piracetam si piracebral publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre piracetam si piracebral, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Piracebral® 800, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Pentru tratamentul tulburarilor cerebrale la varstnici cu urmatoarea simptomatologie: lipsa de initiativa (inactivitate), oboseala avansata, slabiciune de concentrare si tulburarii de memorie, cat si stari de indispozitie si labilitate emotionala.

In grupa de tratament se enumera si pacientii cu sindrom psihic organic cerebral (de exemplu dementa degenerativa primara, multiinfarct cerebral cu dementa). Conditiile in care se asteapta efectul terapeutic nu pot fi previzibile nici in ceea ce priveste manifestarile particulare ale fiecarui pacient. Inainte de a incepe tratamentul cu piracetam trebuie clarificat daca manifestarile patologice nu isi au originea in circumstante de imbolnavire specifica.

Citeste prospectul medicamentului Pracetam, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infarct cerebral constituit, sechele de accidente cerebro-vasculare, sindroame posttraumatisme si dupa interventii chirurgicale craniene, stari de precoma si coma; involutie intelectuala la batrani, tulburari de comportament in epilepsie, sechele psiho-afective ale encefalopatiilor, vertije de origine centrala; tulburari neuropsihice ale alcoolismului cronic, sindrom de abstinenta la alcoolici, delirium tremens; intarziere psihica, tulburari de comportament si adaptare la copii.

Prezentare: Comprimate continand piracetam 400 mg.

Citeste prospectul medicamentului Piracetam, fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Sindroame posttraumatice, dupa interventii chirurgicale pe creier, alcoolism, vertij, dementa senila; accidente cerebrovasculare si tulburari de comportament la copii.

Compozitie: Fiole continand piracetam 1 g/5 ml.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.