Pistrui

Lista articolelor despre pistrui pe AflaCum.ro

Articole despre pistrui

Citeste cele mai noi articole despre pistrui publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pistrui, pe AflaCum.ro!

Multe femei au parte de pistrui si incearca diverse creme pentru a-i elimina. Nu e rau deloc sa scapi de aceasta problema, insa nu uita: multe dintre acele creme contin substante ineficiente si care chiar pot usca tenul. Ca alternativa, iti aratam cum sa scapi de pistrui folosind o formula naturala.

Cum sa scapi de pistrui  pe cale naturala. Ai nevoie de:

- zer;

Te-ai saturat de alunitele si negii de pe corp? Pielea sensibila se umple de eczeme, cand ti-e lumea mai draga? Zona Zoster revine cu dureri insuportabile? E cazul sa iei masuri. Exista o planta excelenta in tratarea majoritatii bolilor de piele.

Urechelnita este o planta-miracol in ceea ce priveste tratarea bolilor de piele. Iarba ciutei, iarba lupului, iarba de urechi, urechea matei, rasfug, argintura, ghintura, buruiana porcului, iarba grasa, verzisoara, radacina casei, asa cum se mai numeste in popor urechelnita, este o planta de munte, care creste si in gradini, pe zidurile din piatra sau pe acoperisurile de caramida. Frunzele sunt ovale cu varf ascutit.

Urechelnita - planta ideala pentru tratarea bolilor de piele!

Pistruii sunt considerati de multi un element de atractie, mai ales cand vine vorba de sexul frumos. Putini stiu, insa, ca aceste mici pete pot fi periculoase pentru sanatate.

Pistruii(efelidele)sunt, de obicei, mosteniti de la parinti si nu prezinta simptome. La unele persoane se estompeaza si devin mai mici in sezonul rece. La altele sunt vizibile in permanenta. Medicii considera ca o piele cu pistrui are nevoie de o protectie permanenta, altfel riscurile sunt imense.

Cauze

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.