Plan evacuare

Lista articolelor despre plan evacuare pe AflaCum.ro

Articole despre plan evacuare

Citeste cele mai noi articole despre plan evacuare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre plan evacuare, pe AflaCum.ro!

Cutremurele apar mai frecvent decat crezi.

Unele cutremure sunt prea slabe pentru a fi simtite, dar sunt riscuri de zi cu zi, cu toate acestea. Daca locuiti in zone predispuse cutremurelor, pregatirea este cheia supravietuirii, in special in fata unui cutremur puternic.

Pregatiti de urgenta. Ar trebui sa pastrezi un rucsac de urgenta pentru cutremur, care include apa imbuteliata, conserve, bateri noi, lanterne, combustibil (pentru generatoare sau incalzitoar de petrol), chibrituri, lumanari, niste haine, paturi, lenjerie de pat si o trusa de prim ajutor bine aprovizionata cu un fluier pentru a semnala ajutor. Aceste bunuri vor fi de asemenea folositoare pentru alte conditii meteorologice extreme.

Principala preocupare a oamenilor a fost intotdeauna siguranta si securitatea lor si a familiei lor.

Casa ta este locul in care iti pastrezi toate lucrurile de valoare, investitiile si locul in care traieste familia ta, și desigur, vrei ca toate aceste lucruri sa fie pastrate in conditii de siguranta si securitate.

Un incendiu in casa ta ar fi, probabil, unul dintre cele mai grave cosmaruri ale tale.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.