Pompa submersibila

Lista articolelor despre pompa submersibila pe AflaCum.ro

Articole despre pompa submersibila

Citeste cele mai noi articole despre pompa submersibila publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pompa submersibila, pe AflaCum.ro!

Pompa submersibila, asa cum o recomanda si numele, este un aparat care se scufunda si pluteste in apa, avand urmatoarele roluri: drenarea apei, pomparea apelor reziduale, irigatii, asigurare de apa curenta in zonele fara retea de apa.

Pompa submersibila este o necesitate, daca ai spre exemplu un put. Poate nu ai apa curenta in casa sau vrei doar sa uzi gradina. Tot pompa te ajuta! Trebuie sa stii, insa, care e potrivita pentru nevoiel tale. Pentru ca da, pompele submersibile se impart in mai multe categorii:

Dupa sursa de apa. In general, pompele submersibile sunt destinate introduceri in puturi/fantani. Unele actioneaza, insa, la supraafata.
Pentru fantani/puturi. O astfel de pompa este construita sa patrunda la mare adancime si sa impinga apa cu un debit suficient pentru irigatie sau pentru alimentarea unei locuinte. Acet tip de pompa sunt fixe si pot fi folosite din aceeasi pozitie perioade lungi. Pentru a o alege pe cea potrivita, ia in calcul inaltimea maxima de defulare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.