Popcorn

Lista articolelor despre popcorn pe AflaCum.ro

Articole despre popcorn

Citeste cele mai noi articole despre popcorn publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre popcorn, pe AflaCum.ro!

Floricelele de porumb sau popcornul , asa cum sunt numite acestea pe filiera americana, au devenit populare pe intreg Mapamondul. Acestea sunt atat de iubite incat au fost impachetate si create special pentru cuptorul cu microunde. Ce te faci, insa, daca s-a stricat cuptorul? Prepari popcornul la tigaie! Da! Nu e nicio diferenta la capitolul preparare intre popcornul frumos impachetat si boabele de porumb pe care le poti lua de pe stiulete!

Cum sa prepari popcorn pentru microunde la tigaie. Ai nevoie de:

- popcorn;

Popcornul sau floricelele, asa cum sunt cunoscute in popor, reprezinta una dintre gustarile preferate ale romanilor si nu numai. Astazi, iti aratam cum sa pastrezi popcornul astfel incat sa nu isi piarda rapid proprietatile.

Cum sa pastrezi popcornul proaspat. Inainte de preparare:

- pastreaza porumbul pentru floricele intr-un recipient etans si tine-l intr-un loc intunecat si uscat(sa zicem camara).

Exista o serie de alimente, ce trebuie excluse din alimentatie, deoarece sunt daunatoare pentru sanatate, putand provoca diferite boli.

Iata 7 alimente care trebuie evitate:

1. Rosiile in conserva sunt contraindicate, deoarece cutiile de aluminiu contin chimicale, ce pot produce boli de inima, diabet si obezitate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.