Porci, afacere porci

Lista articolelor despre porci si afacere porci pe AflaCum.ro

Articole despre porci si afacere porci

Citeste cele mai noi articole despre porci si afacere porci publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre porci si afacere porci, pe AflaCum.ro!

Vesti bune pentru crescatorii de porci din Romania! Guvernul a aprobat modificarea unei legi care le va aduce acestora bani in plus. Atentie, insa! Trebuie indeplinite anumite conditii!

Legea nr. 195/2018 privind aprobarea Programului de sustinere a crescatorilor de suine pentru activitatea de reproductie a fost modificata si completata prin Ordonanta de urgenta. Modificarile survin dupa ce Comisia Europeana a emis Decizia 6928 din 25.10.2018 de autorizare a schemei de ajutoare instituita de Legea nr.195/2018 privind aprobarea Programului de sustinere a crescatorilor de suine pentru activitatea de reproductie.

Ordonanta de urgenta reglementeaza:

Pesta porcina africana(PPA) este o boala infectioasa incurabila ce afecteaza atat porcii domestici, cat si pe cei salbatici(mistreti). Din nefericire, nu a fost descoperit vreun tratament pentru aceasta afectiune, motiv pentru care raspandirea bolii produce efecte economice grave in statele afectate.

Pesta porcina africana. Origini. Boala ar fi aparut prima data in Kenya. In Europa, a fost depistata in 1957 la Lisabona(Portugalia).

Pesta porcina africana. Transmitere. Boala se transmite cu usurinta la suine, la toate categoriile de varsta. Virusul se transmite prin:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.