Preziceri

Lista articolelor despre preziceri pe AflaCum.ro

Articole despre preziceri

Citeste cele mai noi articole despre preziceri publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre preziceri, pe AflaCum.ro!

Societatea evolueaza fara oprire. Apar lucruri. Dispar lucruri. E in legea firii, cum se spune. Sa nu uitam ca in anii 70-80, cartile si filmele de fictiune ne aratau imagini cu oameni care comunicau prin touchscreen, sateliti superinteligenti, telefoane fara fir, cuptoare cu microunde, etc. Multe dintre fantasmele creatorilor de literatura SF au devenit realitate. Se va transforma zona stiintifico-fantastica de azi in realitate, peste 20-30 ani? Nu stim cu exactitate. Insa, pe baza trendurilor sociale globale, am intocmit o lista de predictii.

Ce lucruri/fenomene ar putea disparea in 20 ani:

Plasticul. Sticlele de apa si pungile de gunoi din plastic nu vor mai fi produse pentru multa vreme. Sacii din amidon de porumb si sticlele de apa biodegradabile sunt, deja, disponibile. Productia acestora este inca destul de costisitoare, astfel incat pretul lor ramane ridicat. Domeniul, insa, se dezvolta, iar, in 20 de ani, cel mai probabil, doar ne vom aminti de recipientele din plastic.

Nostradamus si-a pus amprenta asupra omenirii cu predictiile sale. Textele celebrului medic, cabalist si farmacist francez au fost si inca mai sunt interpretate in multe feluri. Specialistii au gasit chiar si previziunile lui Nostradamus pentru anul 2018. Unele profetii sunt cutremuratoare!

Aceste sunt cele mai importante profetii ale lui Nostradamus pentru 2018:

- incalzirea globala va declansa multe conflicte armate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.