Produse apicole

Lista articolelor despre produse apicole pe AflaCum.ro

Articole despre produse apicole

Citeste cele mai noi articole despre produse apicole publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre produse apicole, pe AflaCum.ro!

Produsul APIMAG este un supliment alimentar care contine saruri de magneziu asociate cu produse apicole: polen, laptisor de matca si extract de propolis.

Sarurile de magneziu actioneaza in organism prin componenta cationica si anionica. Magneziul asigura fiziologia normala a celulelor nervoase, musculare, cardiace, renale si endocrine. Lipsa sa din alimentatie, printr-un aport insuficient, determina disconfort biologic, care prin cronicizare, devine cauza determinanta in constipatie cronica, spasmofilie, tulburari endocrine, tulburari de climacteriu, modificari ale activitatii cerebrale, cardiace, stari alergice, etc. APIMAG este benefic si in starile de suprasolicitare fizica sau intelectuala. Metabolismul magneziului include ca etape absorbtia intestinala si transportul in organism pana la nivel celular. In conditii patologice aceste etape nu se mai realizeaza optim.

Adaosul de produse apicole (polen, laptisor de matca si extract de propolis) corecteaza metabolismul magneziului in etapele deficitare. In plus, prin continutul acestor produse apicole, se asigura organismului si un aport energetic suplimentar prin polen (care este bogat in proteine, vitamine, enzime), laptisor de matca (care are o actiune complexa in regenerarea celulelor), cat si prin propolis,care detine un spectru larg de actiune biologica datorita continutului in balsamuri, uleiuri eterice, substante analgezice, flavone si rezine biologic active.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.