Progesteron, mastodinii

Lista articolelor despre progesteron si mastodinii pe AflaCum.ro

Articole despre progesteron si mastodinii

Citeste cele mai noi articole despre progesteron si mastodinii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre progesteron si mastodinii, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Promastop si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Mastodinii, congestii mamare premenstruale, distrofii benigne ale sanului - mastoze fibrochistice, fibroze mamare, mastoze fibrolipomatoase.

Prezentare farmaceutica: Crema continand: progesteron 1,500 g, vitamina E 0,06 g, hidrolizat de colagen HO2 5 g, excipienti pana la 100 g (tub a 40 g).

Citeste prospectul medicamentului Utrogestan si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: administrare orala: tulburari cauzate de o insuficienta secretie de progesteron.

Descriere

Actiune terapeutica: Hormon progestogen natural, are proprietati asemanatoare Medroxiprogesteronului (vezi), dar efectul este mai putin intens; nu este activ pe cale orala.

Prezentare farmaceutica: Fiole a 2 ml solutie uleioasa continand progesteron 25 mg (cutie cu 3 buc.).

Indicatii si mod de administrare: Injectii intramusculare profunde; in amenoree sau hipomenoree: 2 fiole (50 mg), cate una la interval de 2 zile, in a treia saptamana a ciclului (dupa pregatire estrogenica); in hipermenoree, dismenoree, sterilitate prin insuficienta luteala: cate o fiola in a 5-a si a 3-a zi inaintea menstruatiei; in avortul habitual: cate 1/2-1 fiola de 2 ori/saptamana, in primele 4 luni de sarcina; in iminenta de avort: 1-2 fiole zilnic, 4 zile, apoi 1/2-1 fiola de 2 ori/saptamana, pana la 4 luni ale sarcinii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.