Ras

Lista articolelor despre ras pe AflaCum.ro

Articole despre ras

Citeste cele mai noi articole despre ras publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ras, pe AflaCum.ro!

Rasul este o manifestare, de obicei pozitiva, exprimata printr-o miscare caracteristica a gurii si a fetei, insotita de un sunet specific, nearticulat. Dincolo de aceasta definitie, rasul este cel care ne poate ajuta sa ne dam seama daca persoana din preajma este fericita, distrata, nervoasa sau chiar malitioasa! 

Descoperirile stiintifice recente au demonstrat ca rasul ne poate ajuta sa cunoastem mai multe despre ceilalti si despre noi insine. Iata ce poate spune rasul despre o persoana:

1. Ras spontan(autentic) vs ras voluntar. Exista 2 mari categorii de ras. Prima se refera la rasul spontan. Este vorba, mai exact, de o reactie incontrolabila la ceva care ne face sa radem, cum ar fi o gluma pe placul nostru. Acest ras spontan produce un sunet distinctiv, care este greu de falsificat. Pe de alta parte, rasul voluntar este produs printr-un sunet deliberat si este genul de ras pe care expus atunci cand vrei sa reactionezi politicos la o gluma slabuta. rasul voluntar ne poate ajuta sa identificam mai bine persoana care rade, deoarece este produs intr-o maniera deliberata si controlata. Din cele doua mari categorii de ras, se desprins alte subcategorii, cum ar fi: rasul social, rasul simulat, rasul denigrant, rasul nervos, rasul patologic, rasul cauzat de gadilari. Toate au particularitati ce ne ajuta sa cunoastem mai bine oamenii din jur.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.