Regadrin b

Lista articolelor despre regadrin b pe AflaCum.ro

Articole despre regadrin b

Citeste cele mai noi articole despre regadrin b publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre regadrin b, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Regadrin B si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Hiperlipoproteinemii primare: hipercolesterolemii familiale, hiperlipidemii familiale combinate, hiperlipidemii tip III (apo-E-homocygotia).

Hiperlipoproteinemii secundare: hipercolesterolemii pentru care nu este suficienta modificarea regimului alimentar sau a regimului de viata (de ex.: activitatea fizica sustinuta si scaderea in greutate); hipertrigliceridemii secundare grave care persista chiar si dupa tratamentul corespunzator al unor afectiuni fundamentale (cum este diabetul zaharat).

Citeste prospectul medicamentului Regadrin B si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Hiperlipoproteinemii primare: hipercolesterolemii familiale, hiperlipidemii familiale combinate, hiperlipidemii tip III (apo-E-homocygotia).Hiperlipoproteinemii secundare: hipercolesterolemii pentru care nu este suficienta modificarea regimului alimentar sau a regimului de viata (de ex.: activitatea fizica sustinuta si scaderea in greutate); hipertrigliceridemii secundare grave care persista chiar si dupa tratamentul corespunzator al unor afectiuni fundamentale (cum este diabetul zaharat).

Compozitie: 1 drajeu contine 200 mg bezafibrat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.