Renovare casa greseli

Lista articolelor despre renovare casa greseli pe AflaCum.ro

Articole despre renovare casa greseli

Citeste cele mai noi articole despre renovare casa greseli publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre renovare casa greseli, pe AflaCum.ro!

Felul in care renovezi locuinta va avea un efect pe termen lung asupra confortului tau si al membrilor familiei tale. Micile erori de renovare pot parea insignifiante, insa te vor costa , atunci cand vei constientiza ca trebui sa faci modificari! Asadar, fa-ti bine planul de renovare si ai grija sa nu strecori greseli regretabile.

Iata lista cu cele mai comune erori de renovare:

Oglinzile iluminate scot in evidenta murdaria. Orice femeie care se respecta are nevoie de o oglinda mare si bine luminata. Totusi, ar fi bine ca in baie sa nu instalezi o oglinda iluminata. Orice semn de pe ea se va vedea cu usurinta. Orice strop de apa va fi sesizabil. Si banuim ca nu ai timp sa cureti in fiecare zi oglinda...

Renovarea locuintei necesita timp si este costisitoare. Oricine ar vrea sa faca totul bine si cat mai ieftin. Din pacate, nu e cea mai buna decizie sa investesti in materiale ieftine. Cand acestea se strica vei cheltui dublu pentru reparatii! Si nu este vorba doar de bani. Stiai, spre exemplu, ca ferestrele de calitate inferioara din PVC pot creste riscul de alergii si de astm?

Cele mai frecvente greseli de renovare a locuintei si cum sa le eviti:

Pardoseli. Daca alegi o pardoseala de calitate inferioara, trebuie sa stii ca va fi greu de inlocuit! Inainte de a cumpara un model, fii sigur ca stii unde trebuie sa il folosesti! Daca vrei sa pui pardoseala in bucatarie/baie, nu alege parchetul laminat. In prezenta umiditatii, acesta se umfla si devine impracticabil! Pentru aceste zone ale casei este potrivita faianta. Parchetul laminat si linoleumul de calitate merg in alte camere, acolo unde umiditatea este la un nivel scazut.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.