Renovare gresita

Lista articolelor despre renovare gresita pe AflaCum.ro

Articole despre renovare gresita

Citeste cele mai noi articole despre renovare gresita publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre renovare gresita, pe AflaCum.ro!

Planuiesti o renovare sau doar cumperi ceva frumos pentru locuinta ta? Probabil ca te inspiri din imaginile superbe pe care le gasesti in mediul online sau in revistele de specialitate. Din pacate, la fel de probabil, nu te uiti si la recenziile ce se dau acelor obiecte. Unele s-ar putea nu fie cele mai potrivite. Alti oameni le-au incercat si nu au fost deloc multumiti! De exemplu, dulapurile de bucatarie fara butoane arata uimitor atat in fotografii, cat si in viata reala, dar sunt foarte incomode.

Idei de design interior ce se pot transforma intr-un cosmar:

Mobilier de bucatarie fara butoane pentru usi. Dulapul de bucatarie fara butoanele obisnuite, care se deschide prin apasarea suprafetei, arata foarte modern. In realitate, insa, suprafetele de deschidere vor fi rapid acoperite cu urme de la degete, iar sistemul de deschidere nu este intotdeauna convenabil. Te vei obisnui greu cu sistemul tip-on, deoarece ai deschis intotdeauna usile prin tragere. De asemenea, s-ar putea sa apasesi accidental usile cu genunchii, soldurile sau alte parti ale corpului. Si la fel de important: aceste sisteme costa destul de multi bani!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.